/wp-content/uploads/2018/06/Kabinetti-liukuovet-1.jpg

Vaatekaapit, jossa kaikelle on paikkansa

Yksilöllisesti suunnitellut vaatekaapit ja liukuovet

Vaatekaapit tehdään kotimaisesta kestävästä kalusterungosta.
Komerot ja liukuovet valmiiksi kasattuna mittatilaustyönä tai vakiomitoituksena.
Kysy lisää ja uudista nyt säilytystilat käytännöllisemmäksi.

Suunnittelu Suunnittelupalvelumme on apunasi kaikissa kodin kalustehankinnoissa. Ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme takaa onnistuneen remontin.

Valmistus ja toimitus Kasaamme ja valmistamme kaikki kalusteet itse ja teemme myös tarvittavat erikoismittatyöstöt. Nopea ja varma toimitus toimii huoletta Karaatti Keittiöt omalla rahdilla.

Asennus ja remontit Hoidamme tarvittaessa kalusteiden asennuksen. Asennuksen laajuuden voit itse valita. Kauttamme myös kaikki kodin huoneistoremontit kalusteiden asennuksen yhteydessä. Soita ja kysy lisää !

Muutos vaatekaapeissa alkaa onnistuneella suunnittelulla
Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Karaatti keittiöt?

Kotimaiset laadukkaat materiaalitRunkomme on kotimaista kestävää lastulevyä. Se on avainlipputuote ja CE-hyväksytty. Kalusteet tehdään aina mittojen mukaan, niin että kalusteista tulee juuri kohteen vaatima kokonaisuus.

Kalusteet ammattitaidolla Kalusteet tehdään kestävästä lastulevystä valmiiksi kasattuina ja kaikki kodin remontit toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Laatu ja hinta kohdillaan Runkojen materiaalina käytämme pääasiassa 16 mm:n M1-luokan valkoista melamiinipintaista lastulevyä. Reunanauhoina käytämme 1 mm paksuisia ABS-nauhoja. Kotimaisuus takaa korkean laadun ja Karaatti Keittiöt valmistaa sen järkevään hintaan.

Nopea ja varma toimitusNopea ja varma toimitus Karaatti Kiettiöt omalla rahdilla takaa joustavan, helpon ja nopean toimituksen kaikille kalustehankinnoille.

Helppo yhteydenpitoYhteydenpito on asiakaslähtöistä, helppoa, huoletonta ja vaivatonta saman myyjän kanssa, joka hoitaa asiakassuhteen aina alusta loppuun.

Yhteistyössä

Kabinetti
Mirror line
CC-P