/wp-content/uploads/2018/10/Bora-Basic.gif

Inspiroidu

Inspiroidu laajasta keittiövalikoimasta!

Meille on tärkeää, että voit suunnitella oman tilasi ratkaisut yksilöllisesti ja tarkasti mittojen mukaan. Vaihtoehtoja ja ratkaisuita on monia. Olemme keränneet tänne kuva- ja videomateriaalia suunnittelun tueksi ja inspiraation lähteeksi.
Tutustu mallistoihimme ja anna mielikuvituksesi lentää!

BORA on uusi vallakumous keittiössä

BORA mullistaa perinteisen käsityksen keittiöstä – enää ei tarvita erillistä liesikupua tai tasosta nousevaa tuuletinta.
Innovatiivinen BORA yhdistää tehokkaat keittotasot ja nerokkaan liesituulettimen, jonka alaspäin suuntautuva imuvirtaus poistaa kaikki höyryt ja hajut ennen kuin ne ehtivät nousta huoneilmaan.
Katso video!

Mitä keksisin keittiön kulmakaappiin ?

Keittiön kulma on aina haastava paikka ja tarjolla on paljon eri ratkaisuja. LeMans II on uusi käytännöllinen ratkaisu keittiön kulmakaappiin.
Pehmeästi liukuva kulmamekanismi, joka sopii erityisen hyvin kattiloiden ja suurien astioiden säilytykseen. Mekanismi ei vie paljoa tilaa ja sopii minimissään jopa 40cm leveälle ovelle.
Katso video!

Uusia innovaatioita kodinkoneissa

ComfortLift -astianpesukone on ensimmäinen laatuaan, se mahdollistaa kätevän koneen täyttämisen ja tyhjentämisen.
Ainutkertainen ja innovatiivinen nostomekanismi mahdollistaa alakorin nostamisen ylös, mikä tarkoittaa käyttäjälle helpompaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä.
Katso video!

Käytössämme vain kestävimmät ja laadukkaimmat mekanismit

TANDEMBOX on kestävä ja vakaa laatikko. Se vetää itsensä pehmeästi kiinni BLUMOTION-vaimennuksen avulla. Kiskon liuku on kevyttä ja hiljaista.
TANDEMBOX-laatikko on kokonaan ulostuleva. Myös perimmäisiin tavaroihin on helppo ulottua. Laatikko on tukeva eikä repsota vuosienkaan käytön jälkeen.
TANDEMBOX ilahduttaa käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Itävaltalainen Blum lupaa vetolaatikoillensa peräti 100.000 avautumiskertaa.
Katso video!

Inspiroidu laajasta säilytysratkaisuvalikoimasta!

Alla olevasta kuvagalleriasta löydät mallikokonaisuuksia, ideoita ja vinkkejä omaan projektiisi oletpa sitten uusien liukuovien tarpeessa, tekemässä uutta tilanjakajaa tai remontoimassa vaatekaapistoa.
Tutustu mallistoomme ja anna mielikuvituksesi lentää!

Inspiroidu laajasta kylpyhuonekaluste valikoimastamme

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Keräsimme
sinulle vinkkejä onnistuneen suunnittelun lähtökohdiksi kylpyhuonekalusteissa.