/wp-content/uploads/2018/08/Keittiöt-1.jpg

Keittiöt kotiin ja julkisiin tiloihin mittojen mukaan

Yksilöllisesti suunnitellut keittiöt

Keittiökalusteet tehdään kestävästä kalusterungosta valmiiksi kasattuina ja keittiöremontti toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.
Runkomme on kotimaista lastulevyä ja se on avainlipputuote sekä CE-hyväksytty.
Keittiöt tehdään aina mittojen mukaan, niin että keittiöstä tulee juuri kohteen ja asiakkaan vaatima kokonaisuus.

Suunnittelu Suunnittelupalvelumme on apunasi kaikissa kodin kalustehankinnoissa. Ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme takaa onnistuneen remontin.

Valmistus ja toimitus Kasaamme ja valmistamme kaikki kalusteet itse ja teemme myös tarvittavat erikoismittatyöstöt. Nopea ja varma toimitus toimii huoletta Karaatti Keittiöt omalla rahdilla.

Asennus ja remontit Hoidamme tarvittaessa kalusteiden asennuksen. Asennuksen laajuuden voit itse valita. Kauttamme myös kaikki kodin huoneistoremontit kalusteiden asennuksen yhteydessä. Soita ja kysy lisää !

Muutos keittiössä alkaa onnistuneella suunnittelulla
Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Karaatti keittiöt?

Kotimaiset laadukkaat materiaalitRunkomme on kotimaista kestävää lastulevyä. Se on avainlipputuote ja CE-hyväksytty. Kalusteet tehdään aina mittojen mukaan, niin että kalusteista tulee juuri kohteen vaatima kokonaisuus.

Kalusteet ammattitaidolla Kalusteet tehdään kestävästä lastulevystä valmiiksi kasattuina ja kaikki kodin remontit toteutetaan vuosikymmenien ammattitaidolla suunnittelusta asennukseen.

Laatu ja hinta kohdillaan Runkojen materiaalina käytämme pääasiassa 16 mm:n M1-luokan valkoista melamiinipintaista lastulevyä. Reunanauhoina käytämme 1 mm paksuisia ABS-nauhoja. Kotimaisuus takaa korkean laadun ja Karaatti Keittiöt valmistaa sen järkevään hintaan.

Nopea ja varma toimitusNopea ja varma toimitus Karaatti Kiettiöt omalla rahdilla takaa joustavan, helpon ja nopean toimituksen kaikille kalustehankinnoille.

Helppo yhteydenpitoYhteydenpito on asiakaslähtöistä, helppoa, huoletonta ja vaivatonta saman myyjän kanssa, joka hoitaa asiakassuhteen aina alusta loppuun.

Yhteistyössä

Koskisen
AEG
Ecolam
otsoson
Josadoor
Silestone
Padas-Keittiöt
Helatukku
R-Mokki
Helakeskus
Carlo casagrande
CC-P
Hettich
Stala
Gram
Franke
Tapwell
Oras
Savo
Electrolux
Hahle
Cosentino